WassenExtreme wax & High Gloss Polish


Wanneer u kiest voor het VIP-wasprogramma wordt de lak machinaal ingemasseerd met Extreme wax & High Gloss Polish. Met deze technologie bespaart u veel tijd en beschermt u langdurig tegen agressieve vervuiling.

In de geopende poriën van de lak wordt ca. 100 ml Actieve Hardwax ingemasseerd. Het resultaat: een zeer diepe glans, langdurige bescherming en geen waxresten op autoruiten.


Welke auto's kunnen er worden gewassen?


In onze wasstraat kan er gewassen worden tot een hoogte van 2,70m dus de hogere bestelbussen zijn bij ons ook van harte welkom!

Wasstraat                  

             

Carwash Factory Roosendaal beschikt over een door personeel bediende dubbele wasstraat.De geheel vernieuwde wasstraat heeft zachte, krasvrije Link-Foam Borstels. Ook wordt u auto bij ons altijd vakkundig met de hand voorgewassen, dit voorkomt krassen en zorgt ervoor dat u auto er bij ons altijd perfect gewassen uit komt. Ook wordt er altijd extra aandacht besteedt aan plaatsen waar hardnekkig vuil zit, denk hierbij aan de wielkasten, dorpels en het wassen van u velgen.


U heeft de keus uit wasprogramma´s vanaf €8,00 tot en met €16,00 euro voor ons VIP- programma.


Bij het VIP programma wordt uw auto niet alleen super gewassen, maar ook gepoetst naar hoogglans resultaat met de Extreme wax & High Gloss Polish. Tevens worden uw velgen grondig onderhanden genomen. En als extra zou u uw auto bij ons mogen parkeren om bijvoorbeeld te gaan winkelen(aangezien wij midden in het centrum van Roosendaal zitten). Zo bespaart u parkeerkosten!


 

Alle wasprogramma's 

Interieur reinigen


Carwash Factory Roosendaal beschikt over overdekte stofzuigereilanden met

stofzuigers met extra zuigkracht en bandenspanningapparatuur.


Tevens is er een machine die automatten Borstelt en stofzuigd.Deze Machine is gratis te gebruiken in combinatie met een waspgramma of bij gebruik van onze wasboxenDaarnaast hangen er doekjesautomaten met:

- ruitendoeken

- extra obserberende droogdoeken

- cockpitdoeken voor dashboard en bumpers


Ook beschikt onze winkel over allerlei autoverzorging om uw auto extra schoon te maken. Denk daarbij aan de volgende spullen:


- Ambi Pur verfrissers

- Poetsdoeken en sponsen

- Velgenreinigers

- Interieur spray's

- Diverse Poetsmiddelen

- Ruitensproeiervloeistof

- Koelvloeistof


                                           Carwash Factory Roosendaal B.V.

Laan van Brabant 68, Roosendaal (Tegenover het Belastingkantoor, op het Arriva terrein)

    Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden Bovag van toepassing.